Osstem Implant

Over Dent Pure

OSSTEM IMPLANT NEDERLAND DENT PURE

Osstem Implant

Een wereldleider in totale tandheelkundige oplossing
Osstem Implant werd in 1997 opgericht door een tandarts in Zuid-Korea. Osstem Implant groeiden snel uit tot nummer 1 partner voor tandheelkundige oplossingen in de Azië-Pacific-markt.

TS-implantaat, een van onze vlaggenschepen, heeft ertoe bijgedragen dat het sinds 2017 het best verkochte implantaat ter wereld is.

Tegenwoordig brengen we als een van de wereldleiders hoogwaardige producten en geïntegreerde tandheelkundige oplossingen naar Europa en verspreiden we onze waarde om bij te dragen aan een betere menselijke gezondheid door tandartsen in staat te stellen betere behandelingen te bieden.

Het R&D-centrum van Osstem Implant, dat wereldwijd toonaangevend is op het gebied van tandheelkundige implantaten, heeft verschillende nieuwe producten ontwikkeld, waaronder KS,TS, MS,SS , variante Kits en Ultra Wide System.

Het R&D-centrum probeert continu klantgerichte producten te ontwikkelen en tegelijkertijd de productbetrouwbaarheid verder te verbeteren.

Onze productveiligheid en geavanceerde technologieën hebben ons in staat gesteld om internationale kwaliteitscertificeringen te verkrijgen van FDA, CE en ISO. Onze producten worden momenteel gebruikt in meer dan 80 landen over de hele wereld.

We zijn toegewijd om samen te werken met onze klanten en zijn er trots op.

OSSTEM IMPLANT NEDERLAND DENT PURE

Onze Doel

Wat ons onderscheidt, zijn de aspiraties, inspiraties en inzet van onze mensen.
Het is een gevoel van vertrouwen en tevredenheid dat wordt bereikt door de uitdagingen aan te gaan om met enthousiasme, zorg en begrip het beste te leveren. Door alles te geven wat nodig is en te streven om uit te blinken, maakt elk lid van Osstem Implant Nederland Dent Pure het verschil.

“Osstem Implant Nederland Dent Pure is toegewijd aan het leveren van waardevolle service met kwaliteit en integriteit aan alle artsen, tandtechniekers en patiënten. Wij bieden diensten op het gebied van tandheelkundige apparatuur en instrumentendistributie, opleiding en ondersteuning. Door onze gezamenlijke inspanningen bouwen we aan een bedrijf met blijvende waarden, durf en geest - een bedrijf dat streeft naar uitmuntendheid, groei en de tevredenheid van zijn mensen. Wij zijn een bedrijf waarvan de kwaliteit van de producten en de mensen het verschil maken.”

Samen meer bereiken…

Meer
innovatie

We luisteren naar de behoeften van onze klanten en investeren in baanbrekend onderzoek en ontwikkeling, zodat we voortdurend verbeteren; het leveren van nieuwe producten die de beste oplossingen bieden om uw werk gemakkelijker te maken.

Meer
opleiding

Wij geloven dat opleiding de sleutel is tot het leveren van de allerbeste resultaten voor uw patiënten en investeren in de juiste opleidingsprogramma's om u in elke fase van uw carrière te begeleiden.

Meer
ondersteuning

Onze managers en specialisten werken met u samen, begeleiden u bij de productselectie en ondersteunen u zelfs in de kliniek wanneer u ze nodig heeft.

Meer
waarde

Onze geavanceerde producten bieden uitzonderlijke waarde, leveren de nieuwste innovaties op het gebied van implantaattandheelkunde en stellen u in staat om uw patiënten altijd de beste behandelingen te bieden.