Ultra Compacte Motor

SM5

De SM5 is een implantaatmotor gemaakt voor de moderne wereld, voorzien van een slick, gebruiksvriendelijk ontwerp dat het implantaatchirurgieproces helpt stroomlijnen, waardoor meer zichtbaarheid en precisie mogelijk is.

Kleine motor

De SM5-motor is kleiner en lichter dan andere modellen, waardoor polsvermoeidheid tijdens operaties tot een minimum wordt beperkt. Deze uitstekende bediening wordt benadrukt door een flexibele irrigatielijn.

Intelligente motorregeling

De SM5-motor zorgt voor een consistent koppel, ongeacht het toerental, wat zorgt voor meer veiligheid en consistentie tijdens het inbrengen van het implantaat.

Flexibele slangen

De irrigatielijn is gescheiden, waardoor de motorlijn lichter en slanker wordt en tegelijkertijd de flexibiliteit vergroot zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid, waardoor polsvermoeidheid tijdens lange procedures wordt geminimaliseerd.

Automatische kalibratie met één druk op de knop

Bij het wijzigen van de waarde van het motorkoppel kan de nieuwe instelling worden gekalibreerd met een enkele druk op de knop zonder extra apparatuur

Ontdek ons assortiment tandartsapparatuur van hoge kwaliteit, ontworpen om aan al uw professionele behoeften te voldoen.