Equipment

IS3 ISQ-monitor

Onze IS3 biedt nauwkeurige en objectieve metingen van implantaatstabiliteit en op zijn beurt osseointegratie, en dient als betrouwbare ondersteuning bij het nemen van de beslissing over het al dan niet belasten.

 • Behandeling begeleiding en voorspelbaarheid
 • Verhoog de succesratio van het implantaat met nauwkeurige diagnostiek
 • Vertrouwen om de optimale laadtijd te bepalen

Hoe het werkt
De IS3™ ISQ-monitor is gebaseerd op de RFA-techniek. Resonantiefrequentieanalyse (RFA) is een methode waarmee clinici de stabiliteit van een implantaat kunnen bepalen. Het IS3™-systeem maakt gebruik van een pen die aan het implantaat is bevestigd. Deze pin wordt opgewonden met behulp van een handgereedschap. De trillingsfrequentie wordt opgepikt door dat instrument en de resultaten worden weergegeven door een numerieke ISQ-waarde of Implant Stability Quotient.

 • Geoptimaliseerde patiëntenzorg
 • Bepaalt het optimale laadprotocol.

Een ISQ-waarde van meer dan 70 wordt als zeer stabiel beschouwd, terwijl een ISQ-waarde van minder dan 60 als weinig stabiel wordt beschouwd. De kenmerken van de IS3-systeeminstrumentenkit
De instrumentenkit van het IS3™-systeem bevat alles wat u nodig hebt om een ​​nauwkeurige ISQ-meting van een implantaat te bepalen

MulTipeg™
Dit is de pen die in het implantaat wordt gestoken dat wordt gemeten. De herbruikbare, gekalibreerde MulTipeg is gemaakt van titanium en kan zonder enige afwijking tot 20 keer worden gebruikt. Het zorgt ook voor een optimale fysieke pasvorm.

IS3™ handapparaat
De punt van dit instrument wordt dicht bij de bovenkant van de MulTipeg gehouden. Het geeft een piepgeluid wanneer het meetproces begint en een ander wanneer het is voltooid. De gemakkelijk afleesbare ISQ-waarde verschijnt een seconde later op een duidelijk display.

MulTipeg™-stuurprogramma
De driver wordt gebruikt om de MulTipeg aan het implantaat te bevestigen met een torsie van 6 tot 8 Ncm. Het is gemaakt van roestvrij staal, herbruikbaar en gegarandeerd voor minimaal 100 autoclaafcycli.

Oplader
Het IS3-systeem wordt geleverd samen met een oplader die adapters bevat die compatibel zijn met wereldwijde stopcontacten.
Productsysteem en praktisch gebruik
Het IS3™-systeem bestaat uit een handinstrument en een herbruikbare MulTipeg™. Bij het instrument wordt een oplader geleverd, evenals een roestvrijstalen driver om de MulTipeg™ op het implantaat te bevestigen.

Voordelen van het IS3™-systeem
Er zijn veel voordelen die u kunt verwachten wanneer u het IS™-systeem in uw implantatieprocedure implementeert, zoals de volgende:

 • Het systeem verhoogt de succesratio van uw implantaat door uiterst nauwkeurige meetresultaten te leveren.
 • De draagbare IS3™-eenheid van het pentype is licht en mobiel.
  Een handinstrument met een enkele toets bediening.
  Het vergroot je zelfvertrouwen om de optimale laadtijd te bepalen.
 • Alle IS3™-instrumenten in de kit van het systeem zijn herbruikbaar.
  Duidelijke numerieke displays aan beide zijden met duurzame oplaadbare batterijen.

Ontdek ons assortiment tandartsapparatuur van hoge kwaliteit, ontworpen om aan al uw professionele behoeften te voldoen.