Chirurgische Motorserie 3

SM3

De chirurgische motor serie 3 is ontworpen om het implantatieproces zo gestroomlijnd mogelijk te maken om te kunnen werken met de drukke diensten en drukke schema's van veel tandheelkundige klinieken. De SM3 is gemaakt met een modern, gestroomlijnd ontwerp voor optimaal gebruiksgemak, zodat clinici minder tijd hoeven te besteden aan het rommelen met apparatuur en meer tijd kunnen besteden aan patiëntenzorg

Geavanceerde koppelkalibratie
De geavanceerde torsiekalibratietechnologie in de SM3 biedt een torsiewaarde met een lage afwijking, waardoor de meest consistente en veiligste operatie voor chirurgen wordt geboden.
Compacte behuizing en groot LCD-scherm
In elke chirurgische omgeving is gebruiksgemak een van de meest fundamentele kenmerken van chirurgische apparatuur. De SM3-motor is licht van gewicht en biedt een groot LCD-scherm voor gemakkelijke draagbaarheid en leesbaarheid tijdens de implantatieprocedure.

Uitstekende klinische omgeving
Met een krachtig maximaal koppel van 80 Ncm en een stabiele vertragingsverhouding van 20:1, combineert de geavanceerde technologie van de SM3 kracht en betrouwbaarheid die nodig zijn voor een tandheelkundige ingreep.

Voordelen van de SM3-motor
Niet alle tandheelkundige motoren bieden moderne functies en technologische vooruitgang.
De SM3 is een krachtige en betrouwbare motor die veel voordelen biedt.
Slank en lichtgewicht ontwerp
De SM3 is 82 mm lang en weegt 280 g, wat 13% lichter en 17% korter is dan de toonaangevende vergelijkbare concurrent.
Deze compacte, lichtgewicht micromotor vermindert de belasting van de pols door vermoeidheid te minimaliseren.

Verbeterde zichtbaarheid en gebruiksgemak
Het LED-licht van het handheld-apparaat bootst natuurlijk licht na voor een veiligere en nauwkeurigere behandeling met eenvoudige aanpassing in drie stappen, terwijl het grote LCD-scherm de zichtbaarheid van het scherm verbetert voor snelle en gemakkelijke aanpassing van snelheid, koppel en programma.

Ontdek ons assortiment tandartsapparatuur van hoge kwaliteit, ontworpen om aan al uw professionele behoeften te voldoen.